diumenge, 16 d’octubre del 2011

TROBADA BLOGGER SENDERISTA


Per encetar el bloc voldria parlar de la III trobada blogger senderista que va tindre lloc el dissabte 15 d'octubre en Chóvar. Esta iniciativa original de Casiaventurilla ha estat possible enguany gràcies al bon fer de Caminatasalas8. Des d'ací donar-los les gràcies per una bónica jornada de convivència i instructiva amb les xarrades i col·loquis programats i als que,malauradament, no vaig poder assistir.
Han estat estos blocs i també el de Tiocanya, Pablo, kiquet, Carlos, Bidari, Trotasendas, Sendallarga i Toni, i cite estos per conèixer-los personalment, encara que caldria citar-ne molts d'altres, els inspiradors del present bloc.

De la trobada poc puc dir, el poc que vaig assistir va estar molt bé, pot ser l'única crítica possible és l'èxit de participants que no permet un contàcte tan directe amb tots els participants com a la trobada de l'any passat.

La ruta és quasi un clàssic, eixida de Chóvar pel Corral del Pueblo seguint el camí d'Aín a Chóvar que puja pel Rincón i el Alto passant pel Collado de los Muertos i arribant al Colllado del Pinaret. Des d'allí abandonem el camí d'Ain per fer marrada pujant al puntal de l'Aljub per la pista asfaltada i des d'ací per la divisòria d'aigües fins al Collado d'Ain, just abans del Pinar del Retor (on es troba la nevera de l'Oret). La baixada es fa seguint el camí d'Ain que està balissat des d'ací amb el PR-CV-63.6, malgrat que actualment es troben les marques mig esborrades. (Des del Collado del Pinaret fins al d'Ain trobem les marques del PR-CV-352, que puja al puntal des d'Eslida).

Com que tenia altres compromisos vaig haver d'acurtar la ruta al puntal de l'Aljub. Així, un parell de revoltes abans d'arribar dalt, vaig trencar a l'esquerra per agafar una vella senda, ara prou xafada pels senglars, que baixa directa al Collado del Pinaret seguint la ratlla d'Eslida.
Des d'ací i pel camí asfaltat, vaig anar a la casa del Negre passant per les Tres Creus d'Eslida, agafant a la casa del Negre una vella senda, prou tapada de malea però encara passable (almenys en pantaló llarg) que baixa per la rocha de la Mina al Puente Pili i seguint la carretera paral·lels al barranco del Carbón retornar al poble de Chóvar.

Ací està el track:

Powered by Wikiloc
Mapa de la ruta:

Rutes que comparteixen part del recorregut:
Eslida - Chóvar - Eslida
Eslida - puntal de l'Aljub - Terraguan
Chóvar - Bellota - Chóvar
D'aquesta darrera ruta podreu trobar una descripció més detallada i comentada ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada